Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golden Time

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rj2r.jpg

Opis:

Banri Tada, nowo przyjęty student prywatnej szkoły prawniczej w Tokio, po ceremonii rozpoczęcia roku akademickiego zgubił się w drodze na spotkanie organizacyjne pierwszego roku. Klucząc po budynku wpadł na innego zagubionego studenta, Mitsuo Yanagisawe, z którym z miejsca się zaprzyjaźnił. Kiedy w końcu cudem docierając do celu, widzą stojącą przed nimi piękną dziewczynę z bukietem róż. Mitsuo najpierw dostaje kwiatkami po twarzy by po chwili otrzymać wiązankę w bardziej cywilizowany sposób razem ze słowami “Gratulacje dla nowego studenta”. Stylowa, dobrze ubrana, perfekcyjna w każdym calu kobieta, która przed ceremonialnym odejściem wywijała Mitsuo kwiatkami przed nosem, to Kouko Kaga, jego przyjaciółka z dzieciństwa. Będąc jeszcze dziećmi dwójka ta przyrzekła sobie, że w przyszłości się pobiorą, spełniając tym samym swoje marzenie. Chłopak chcąc od niej uciec, w sekrecie postanowił przystąpić do egzaminów na tą prestiżową uczelnię, jednak plan spalił na panewce, ponieważ okazuje się, iż Kouko ścigając swojego “narzeczonego” także została na nią przyjęta!

Źródło: animezone.pl

Gatunek: Komedia, Romans

Tematyka: Okruchy życia, Szkolne życie

Obejrzeć można na:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_golden-time

NJxbd4x.png

Opublikowano

No, typowe romansidło. Pierwsze odcinki nie zachwycają. Wręcz wnerwiają, ale już na około 3-4 zaczyna akcja nabierać tępa. Mimo to, nie ma w sobie czegoś szczególnego. Kaga jest troszkę wkurzająca czasami.

Opublikowano

Anime trafiło w "Me Gusta". Bardzo mi się spodobało i oczekuje następnych odcinków. (zwłaszcza ciekawy jest 6 odcinek , a dokładnie końcówka)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zawsze nie moge się doczekać nowego odcinka tego anime a gdy już on wychodzi zwlekam z jego obejrzeniem. Nazbierały mi się juz chyba 3 odcinki... Anime jest dosc fajne- kreska jest super, romansidła lubiem, postacie są zabawne ale anime tego typu są dziesiątki i jakoś mnie zaczynaja przynudzac

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...